Dienstverlening

ER energy2save

- Bepalen Energie Index Certificering voor woningen -

Deze gecertificeerde werkzaamheden zijn gebaseerd op BRL9500.

- Energielabel Certificaat voor uw Woning - 

Als Erkend Deskundige zijn wij via de website www.EnergielabelVoorWoningen.nl actief met het beoordelen en afmelden van aanvragen voor een Energielabel Certificaat. U heeft dit Certificaat als particuliere Woningeigenaar nodig indien u uw woning verhuurt of de Woning Te Koop staat.


- Maatwerkadvies Rapport Energiebesparing Woning -

Voor het verkennen van Energiebesparing op uw Woning. Dit rapport is afgestemd op uw specifieke woning en leefsituatie van uw gezin. Wij stellen voor u door onderzoek vast welke voor uw specifieke omstandigheden rendement volle Energiebesparende maatregelen kunnen zijn.

---

Energie Index Woning

Voor een nauwkeurige bapaling van uw Energielabel Certificaat bieden wij u een gedetailleerde en BRL9500 gecertificeerde methode aan om uw Energielabel vast te stellen.

Nauwkeurige bepaling Energielabel Certificaat!
Het bepalen van uw Energielabel op basis van de EI-methode is een veel nauwkeurige methode dan de vereenvoudigde methode via de website www.EnergielabelVoorWoningen.nl

Korting Hypotheek?
Onder voorwaarden wordt er op basis van een EI-rapportage van een woning vanaf een bepaalde Energie Index korting verleend op de te verkrijgen hypotheek. Vraag bij uw hypotheekadviseur welke hypotheekverstrekkers deze mogelijkheid bieden en welke voorwaarden er gelden.

Maatwerkadvies Energiebesparing

Besparen op uw energielasten en gelijktijdig uw wooncomfort van uw woning verbeteren? Vraag een Maatwerkadvies Rapport voor uw woning aan.
Afgestemd op uw gezinsgrootte, verbruik, de grootte van uw woning bepalen wij op een gedetailleerde wijze welke Energiebespraringsmaatregelen voor u het meeste Rendement opleveren. De rapportage geeft u hiertoe onderbouwd inzicht.

Energielabel Certificaat Woning

Als Erkend Deskundige zijn wij via de applicatie van de overheid www.EnergielabelVoorWoningen.nl actief met beoordelen en afmelden van Energielabel Certificaten voor Woningen. Dit vind plaats op basis van een sterk vereenvoudigde vereenvoudigde methode.

In de applicatie kunt u ons terugvinden bij het onderdeel selecteren adviseur / erkend deskundige onder de naam:
E.W.H. Rutten

Wij zijn u graag met raad en daad van dienst !

Heeft u specifieke vragen aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via:

. . ER energy2save

. . Langedam 32 - 5262PH Vught

. . 073 - 751 34 84 of 06 - 402 90 637


[ER energy2save is een onderdeel van ER design2build]

 

06 - 402 90 637


Langedam 32 - 5262PH Vught

073-7513484


KvK 's-Hertogenbosch: 511.15.476

©2017 by ER design2build