Advertentie - Energy2save

Energie Index Woning

Energie Index-Rapportage Woning met Energielabel Certificaat

Wenst u een Energie Index-Rapportage met Energielabel Certificaat voor uw Woning te laten opstellen? Neem dan direct contact op met ons voor het inplannen van de werkzaamheden.
Stuur een bericht naar Info@ER-energy2save.nl of neem contact op via de [ Contact ] Button. U kunt ons ook bereiken per telefoon op 06-40290637. Wij plannen graag in overleg met u een afspraak in.

Voor meer informatie over de Energie Index-Rapportage kunt u onderaan deze pagina de toelichting lezen.

 

Energie Index-rapport

toelichting en achtergrond

Wat is een Energie Index-Rapportage met Energielabel Certificaat

Particuliere Woningeigenaren kunnen met een EI-rapportage hun Energielabel Certificaat op een nauwkeurige en meer gedetailleerde wijze een Energielabel Certificaat laten bepalen dan de methode van het Vereenvoudigde Energielabel.

Een minder optimaal bepaalde Energielabel Certificaat zal uw woning minder aantrekkelijk maken voor potentiële kopers van uw woning en indirect de marktwaarde kunnen beïnvloeden. Voor u zou dit een extra reden kunnen zijn om een gecertificeerd EI-rapport te laten opstellen.

De Energie Index-rapportage is in eerste instantie bedoeld voor de professionele woningmarkt zoals Woningcorporaties en Commerciële vastgoed beheerders. Op basis van de Energie Index en nog andere bepalende factoren wordt door hen de maximaal redelijke huurprijs van een woning berekend. De opnames en afmeldingen van woningen van Professionele Opdrachtgevers geschied meestal met grotere aantallen tegelijk per Complex.


Opname van de Woning

Indien u een Energie Index-rapportage wenst te laten opmaken dan zal er in de woning opname moeten plaatsvinden door een gecertificeerde EPA W-adviseur. In goed overleg maken wij met u hiervoor een afspraak. Tijdens de opname kunt u gewoon aanwezig zijn en de opname volgen. De opname van de woning wordt volgens een gecertificeerde opnameprocedure uitgevoerd. Er worden dan diverse technische gegevens, afmetingen en oppervlakten bepaald en zal de bouwkundige en installatie technische kwaliteit van uw woning worden vastgesteld en onder andere op basis van foto’s worden gedocumenteerd.

De resultaten van de opname en technische gegevens van de woningeigenschappen worden ingevoerd in gecertificeerde software. De software bepaald uiteindelijk een berekende getalwaarde genaamd de Energie Index. Deze waarde wordt in de software geclassificeerd tot een categorie welke behoort aan een vastgestelde bij een Energielabel-categorie. De kwaliteit van het Energielabel welke behoort tot uw woning wordt bij voltooiing van de werkzaamheden afgemeld bij AgentschapNL waarna het Energielabel Certificaat wordt vastgelegd in het BAG-register en de Data-bank van het Kadaster. Zodra dit heeft plaatsgevonden wordt uw Energie Index-rapportage samengesteld inclusief het Energielabel Certificaat.

 

06 - 402 90 637


Langedam 32 - 5262PH Vught

073-7513484


KvK 's-Hertogenbosch: 511.15.476

©2017 by ER design2build